RESTO QUALITY

Nr kat. Bake D4

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 2x600x400 | BAKE D4 (TRD4)

6 260,00 zł netto

7 699,80 zł brutto

Negocjuj cenę

Opis:

  • dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych
  • duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
  • wysokiej jakości izolacja termiczna
  • front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny
  • wewnętrzne oświetlenie komory
  • elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
  • płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • nowoczesny design
  • wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi
  • komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm
  • w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia
  • urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki
  • możliwość dokupienia komory wzrostowej

 

Parametry techniczne:

  • ilość komór: 1
  • wymiary pizzy: 4x 40 cm
  • wymiary wewnętrzne: 820x840x175 mm 
  • wymiary zewnętrzne: 1100x1074x413 mm
  • moc: 6,9 kW
  • napięcie: 400V
  • temperatura: 45-455°C
  • waga: 98 kg 
  • ilość blach 60x40cm: 2

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • okap nad piec 1100x1115x120 – 1 900 zł netto
  • okap nad piec 1100x1165x310 – 6 850 zł netto
  • podstawa pod piec – 2 060 zł netto
  • płyty szamotowe w całej komorze - 2 210 zł netto
  • możliwość opcjonalnego wyposażenia w regulacje poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina - 550 zł netto
  • możliwość wyposażenia w generator pary - 5 510 zł netto
  • możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D4?:

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech.
  • Elektroniczne sterowanie parametrami pieca.
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły.
  • Komora o wysokości 180mm.
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi.
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca.
  • Możliwość dokupienia generatora pary.
  • Regulacja poziomu wilgotności poprzez dźwignię otwarcia komina.
  • Szerokie okienko dla lepszej widoczności procesu wypieku.
  • Dolna powierzchnia komory wyłożona szamotem.
  • Możliwość domówienia płyty szamotowej w całej komorze dla osiągnięcia większej równomierności wypieku.
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.

 

 

Do pobrania:

 Instrukcja obsługi

 

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.156 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl