Sortowanie:
Piec cukierniczy PF8410B | Galilei Bake | 10X600X400 | 15,7kW

RESTO QUALITY

Piec cukierniczy PF8410B | Galilei Bake | 10X600X400 | 15,7kW

FUNKCJE TRYB PROGRAMOWANIA RĘCZNEGO Obróbka konwekcyjna Obróbka konwekcyjna + naparowanie Obróbka z wykorzystaniem pary wodnej Maksymalna temperatura wstępnego nagrzewania komory - 260°C   PROSTOTA I INTUICYJNOŚĆ Proste i intuicyjne zarządzanie różnymi funkcjami i ustawianie prawidłowych parametrów gotowania Maksymalne efekty przy maksymalnej łatwości użytkowania Prowadnice na blachy cukierniczo-piekarnicze 600x400 mm Komora gotowania ze stali nierdzewnej AISI 304 o wysokiej wytrzymałości   OFEROWANY PIEC UMOŻLIWIA pieczenie smażenie grillowanie gotowanie w parze blanszowanie rozmrażanie

13 990,00 zł netto

17 207,70 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 3x600x400 | BAKE D6H

 Opis: podwyższona komora polecana do wypieku pieczywa dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia

8 580,00 zł netto

10 553,40 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 10x600x400 | BAKE D99

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 10x600x400 | BAKE D99

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki

15 280,00 zł netto

18 794,40 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 6x600x400 | BAKE D66

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki

11 840,00 zł netto

14 563,20 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 5x600x400 | BAKE D9

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 5x600x400 | BAKE D9

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki

8 760,00 zł netto

10 774,80 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 3x600x400 | BAKE D6

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki

7 600,00 zł netto

9 348,00 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 3x600x400 | BAKE 6H

Opis: podwyższona komora polecana do wypieku pieczywa dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory manualny panel sterowania płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki możliwość dokupienia ko

7 900,00 zł netto

9 717,00 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 10x600x400 | BAKE 99

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 10x600x400 | BAKE 99

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory manualny panel sterowania płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki możliwość dokupienia komory wzrostowej   Parametr

14 180,00 zł netto

17 441,40 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 6x600x400 | BAKE 66

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory manualny panel sterowania płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki możliwość dokupienia komory wzrostowej   Parametr

10 740,00 zł netto

13 210,20 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 5x600x400 | BAKE 9

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 5x600x400 | BAKE 9

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory manualny panel sterowania płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki możliwość dokupienia komory wzrostowej   Parametr

8 080,00 zł netto

9 938,40 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 3x600x400 | BAKE 6

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory manualny panel sterowania płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki możliwość dokupienia komory wzrostowej   Parametr

6 920,00 zł netto

8 511,60 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Okap z łapaczami tłuszczu do pieców konwekcyjno-parowych OKT01

RESTO QUALITY

Okap z łapaczami tłuszczu do pieców konwekcyjno-parowych OKT01

Opis: okap nad piec z łapaczami tłuszczu montowany do ściany pasuje do następujących modeli pieców konwekcyjno-parowych: FED04, FED05, FED06, FED07, FED10, PF9104D, PF9106D, PF9110D, PF9104W, PF9106W, PF9110W, PF7404, PF8406, PF8410, PF7704, PF7706, PF7710, PF7716, PF7720, DG935WS, DG937WS, DG940WS, MG935, MG937, MG940   Parametry techniczne: wymiary: 900x1100x450 mm

2 399,00 zł netto

2 950,77 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Piec cukierniczy PF7716B | Galilei Bake | 16X600X400 | 36kW

RESTO QUALITY

Piec cukierniczy PF7716B | Galilei Bake | 16X600X400 | 36kW

FUNKCJE TRYB PROGRAMOWANIA RĘCZNEGO Obróbka konwekcyjna Obróbka konwekcyjna + naparowanie Obróbka z wykorzystaniem pary wodnej Maksymalna temperatura wstępnego nagrzewania komory - 260°C   PROSTOTA I INTUICYJNOŚĆ Proste i intuicyjne zarządzanie różnymi funkcjami i ustawianie prawidłowych parametrów gotowania Maksymalne efekty przy maksymalnej łatwości użytkowania Prowadnice na blachy cukierniczo-piekarnicze 600x400 mm Komora gotowania ze stali nierdzewnej AISI 304 o wysokiej wytrzymałości   OFEROWANY PIEC UMOŻLIWIA pieczenie smażenie grillowanie gotowanie w parze blanszowanie rozmrażanie

41 010,00 zł netto

50 442,30 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 2x600x400 | BAKE 4 (TR4)

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory manualny panel sterowania płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki możliwość dokupienia komory wzrostowej   Parametr

5 370,00 zł netto

6 605,10 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Piec cukierniczy PF8406B | Galilei Bake | 6X600X400 | 10,5kW

RESTO QUALITY

Piec cukierniczy PF8406B | Galilei Bake | 6X600X400 | 10,5kW

FUNKCJE TRYB PROGRAMOWANIA RĘCZNEGO Obróbka konwekcyjna Obróbka konwekcyjna + naparowanie Obróbka z wykorzystaniem pary wodnej Maksymalna temperatura wstępnego nagrzewania komory - 260°C   PROSTOTA I INTUICYJNOŚĆ Proste i intuicyjne zarządzanie różnymi funkcjami i ustawianie prawidłowych parametrów gotowania Maksymalne efekty przy maksymalnej łatwości użytkowania Prowadnice na blachy cukierniczo-piekarnicze 600x400 mm Komora gotowania ze stali nierdzewnej AISI 304 o wysokiej wytrzymałości   OFEROWANY PIEC UMOŻLIWIA pieczenie smażenie grillowanie gotowanie w parze blanszowanie rozmrażanie

11 320,00 zł netto

13 923,60 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Piec cukierniczy PF7404B | Galilei Bake | 4X600X400 | 6,3kW

RESTO QUALITY

Piec cukierniczy PF7404B | Galilei Bake | 4X600X400 | 6,3kW

FUNKCJE TRYB PROGRAMOWANIA RĘCZNEGO Obróbka konwekcyjna Obróbka konwekcyjna + naparowanie Obróbka z wykorzystaniem pary wodnej Maksymalna temperatura wstępnego nagrzewania komory - 260°C   PROSTOTA I INTUICYJNOŚĆ Proste i intuicyjne zarządzanie różnymi funkcjami i ustawianie prawidłowych parametrów gotowania Maksymalne efekty przy maksymalnej łatwości użytkowania Prowadnice na blachy cukierniczo-piekarnicze 600x400 mm Komora gotowania ze stali nierdzewnej AISI 304 o wysokiej wytrzymałości   OFEROWANY PIEC UMOŻLIWIA pieczenie smażenie grillowanie gotowanie w parze blanszowanie rozmrażanie

7 610,00 zł netto

9 360,30 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | szeroki | BAKE D66/L (TRD66/L)

 Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczk

13 560,00 zł netto

16 678,80 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | szeroki | BAKE D6/L (TRD6/L)

  Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla or

8 310,00 zł netto

10 221,30 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE D4H (TRD4H)

 Opis: podwyższona komora polecana do wypieku pieczywa dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia

7 260,00 zł netto

8 929,80 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | BAKE D44 (TRD44)

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki

10 360,00 zł netto

12 742,80 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 2x600x400 | BAKE D4 (TRD4)

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory elektroniczny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiający precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki

6 260,00 zł netto

7 699,80 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | szeroki | BAKE 66/L (TR66/L)

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory manualny panel sterowania płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki możliwość dokupienia komory wzrostowej   Parametr

12 460,00 zł netto

15 325,80 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | szeroki | BAKE 6/L (TR6/L)

Opis: hartowane szkło duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej proszkowo wewnętrzne oświetlenie komory manualny panel sterowania płytka szamotowa dolna możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną (opcja dostępna za opłatą) niezależne sterowanie grzałek górnych i dolnych- do 500°C  dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze nowoczesny design urządzenie dostarczane jest bez kabla oraz wtyczki możliwość wyposażenia w programowalny generator pary (opcja dostępna za dopłatą)   Parametry techniczne ilość komór: 1

7 630,00 zł netto

9 384,90 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE 4H (TR4H)

Opis: podwyższona komora polecana do wypieku pieczywa dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory manualny panel sterowania płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki możliwość dokupienia ko

6 570,00 zł netto

8 081,10 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

RESTO QUALITY

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 4x600x400 | BAKE 44 (TR44)

Opis: dedykowany do wypieków cukierniczo-piekarniczych duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia wysokiej jakości izolacja termiczna front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, obudowa ze stali malowanej na kolor czarny wewnętrzne oświetlenie komory manualny panel sterowania płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych nowoczesny design wygodny uchwyt ze stali nierdzewnej na całej długości drzwi komora przystosowana do blach cukierniczych 600x400mm w przypadku pieców z pełnym szamotem można spiętrować maksymalnie 2 urządzenia urządzenia dostarczane są bez kabla oraz wtyczki możliwość dokupienia komory wzrostowej   Parametr

8 910,00 zł netto

10 959,30 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.308 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl