Oferta specjalna
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST

STALGAST

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST

Podstawową zaletą gotowania sous vide jest mniejsza redukcja produktu wyjściowego (około 10% ) niż podczas gotowania tradycyjnego ( około 20 % ). Poprzez próżniowe zapakowanie surowców możemy wydłużyć okres ich przydatności do spożycia. Dzięki ochronnemu opakowaniu, surowiec jest bardziej chroniony przed powietrzem i innymi negatywnymi czynnikami co uniemożliwia rozwój bakterii tlenowych. Jeśli natomiast chodzi o smak potraw to jest on bardziej wyjątkowy i delikatny a ich struktura pozostaje nienaruszona. Co więcej, technika ta sprzyja zachowaniu witamin i mikroelementów, i nie wymaga tak wielu przypraw i ziół jak przy tradycyjnym gotowaniu. Wynika to z faktu, że naturalne soki są zatrzymywane w potrawach.  

1 500,00 zł netto

1 199,00 zł netto

1 474,77 zł brutto

Do koszyka

porównaj

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO

SODA PLUS

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO

    Kompaktowy, przenośny cyrkulator zanurzeniowy Sous Vide. Wykonany z solidnej stali nierdzewnej, posiada czytelny wyświetlacz LCD, alarm detekcji niskiego poziomu wody, precyzyjna kontrole temperatury oraz timer 0-99 godz. Urzadzenie można zainstalować do prawie kazdego pojemnika lub zbiornika, który ma zaokrąglone lub płaskie krawędzie. Idealny do gotowania potraw w kąpieli wodnej z obiegiem wody przy dokładnie kontrolowanej temperaturze.     - czytelny wyświetlacz LCD - regulacja temperatury co 0,1 °C - wmontowana pompka umozliwia równomierna cyrku

1 399,00 zł netto

1 231,12 zł netto

1 514,28 zł brutto

Do koszyka

porównaj

CYRKULATOR do gotowania sous vide, okrągły, P 1.2kW

STALGAST

CYRKULATOR do gotowania sous vide, okrągły, P 1.2kW

12 miesięcy gwarancji   Opis produktu: zapewnia stabilność temperatury do 0,1°C przeznaczony do mocowania w pojemnikach i garnkach o pojemności do 30 l posiada regulację temperatury co 0,1°C wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wodyu duży podświetlany wyświetlacz zapewnia łatwość odczytu Napięcie - U : 230 V

615,00 zł netto

522,00 zł netto

642,06 zł brutto

Do koszyka

porównaj

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE BARTSCHER SV ST15L

BARTSCHER

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE BARTSCHER SV ST15L

    szerokość 68 mm głębokość 135 mm wysokość 375 mm waga 1.1 kg Materiał Stal szlachetna   Tworzywo sztuczne   Zakres temperatury od 20  °C Zakres temperatury do 95  °C

433,00 zł netto

369,00 zł netto

453,87 zł brutto

Do koszyka

porównaj

CYRKULATOR ZANURZENIOWY DO GOTOWANIA SOUS-VIDE SAMMIC SMARTVIDE 4

HENDI

CYRKULATOR ZANURZENIOWY DO GOTOWANIA SOUS-VIDE SAMMIC SMARTVIDE 4

12 mc-y gwarancji   Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous-vide SmartVide Przeznaczony do gotowania metodą sous-vide do przygotowania dań w ściśle kontrolowanej temperaturze z zachowaniem najwyższej jakości produktu, co pozwala na podkreślenie aromatu i tekstury potraw. Cechy produktu: – timer/gradacja od 1 min do 99 h/1 min − Dzięki solidnej konstrukcji oraz obudowy wykonanej ze stali nierdzewnej o dużej grubości doskonale sprawdza się w profesjonalnej gastronomii − Panel sterowania oraz uchwyt wykonane z poliamidu wzmacnianego włóknem szklanym − Precyzyjny system kontroli t

2 999,00 zł netto

2 499,00 zł netto

3 073,77 zł brutto

Do koszyka

porównaj

CYRKULATOR ZANURZENIOWY DO GOTOWANIA SOUS-VIDE

HENDI

CYRKULATOR ZANURZENIOWY DO GOTOWANIA SOUS-VIDE "CHEF"

Podstawową zaletą gotowania sous vide jest mniejsza redukcja produktu wyjściowego (około 10% ) niż podczas gotowania tradycyjnego ( około 20 % ). Poprzez próżniowe zapakowanie surowców możemy wydłużyć okres ich przydatności do spożycia. Dzięki ochronnemu opakowaniu, surowiec jest bardziej chroniony przed powietrzem i innymi negatywnymi czynnikami co uniemożliwia rozwój bakterii tlenowych. Jeśli natomiast chodzi o smak potraw to jest on bardziej wyjątkowy i delikatny a ich struktura pozostaje nienaruszona. Co więcej, technika ta sprzyja zachowaniu witamin i mikroelementów, i nie wymaga tak wielu przypraw i ziół jak przy tradycyjnym gotowaniu. Wynika to z faktu, że naturalne soki są zatrzymywane w potrawach. &nb

5 849,00 zł netto

4 679,20 zł netto

5 755,42 zł brutto

Do koszyka

porównaj

Nowość
Cyrkularor bemarowy sous-vide urządzenie do gotowania w niskich temperaturach

STALGAST

Cyrkularor bemarowy sous-vide urządzenie do gotowania w niskich temperaturach

12 miesięcy gwarancji   Opis produktu: posiada regulację temperatury co 0,1°C zapewnia stabilność temperatury w zakresie do 0.1°C wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wody duży elektroniczny wyświetlacz zapewnia łatwość odczytu zabezpieczenie przed zbyt niskim poziomem wody duża pojemność dostosowana do potrzeb profesjonalnych kuchni gastronomicznych

2 300,00 zł netto

1 955,00 zł netto

2 404,65 zł brutto

Do koszyka

porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI

HENDI

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI

    Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej

1 699,00 zł netto

1 300,00 zł netto

1 599,00 zł brutto

Do koszyka

porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI

HENDI

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI

    Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej wydajnych sposobów wykorzystania zalet gotowania w niskiej temperaturze. w ten sposób można przygotować mięso,ryby, warzywa, a nawet owoce – wystarczy tylko ustawić odpowiednią temperaturę, a resztą zajmie się urządzenie. Stała nis

1 299,00 zł netto

799,00 zł netto

982,77 zł brutto

Do koszyka

porównaj

PIEC DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH HENDI 230V

HENDI

PIEC DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH HENDI 230V

12 MIESIĘCY GWARANCJI   Rewelacyjny piec do gotowania w niskich temperaturach marki Hendi. Urządzenie powinno znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Cechy produktu: – Wykonany ze stali nierdzewnej – Do wolnego przygotowywania lub odgrzewania żywności za pomocą bardzo dokładnie ustawianego i kontrolowanego procesu – Z sondą temperatury, osobna regulacja ustawień sondy – Uchwyty na bokach – Łatwe do czyszczenia uszczelki drzwi – Komora pieca ogrzewana z 4 stron, równomierne rozprowadzanie ciepła w komorze – Oszczędność energii

6 499,00 zł netto

3 999,00 zł netto

4 918,77 zł brutto

Do koszyka

porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)

CAS

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)

GWARANCJA 24 MC-E (LOGIN NA STRONIE AŻ 36MC-Y) Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CSV-20 Urządzenie CSV-20 jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide. Metoda Sous Vide polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów, zapakowanych próżniowo w hermetycznie zamkniętych woreczkach. Proces obróbki termicznej przebiega w kąpieli wodnej o obniżonej w stosunku do tradycyjnego gotowania temperaturze, indywidualnie dobranej do rodzaju przygotowywanego produktu. Metoda gotowania Sous Vide gwarantuje, że przygotowane tą

4 999,00 zł netto

3 980,00 zł netto

4 895,40 zł brutto

Do koszyka

porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)

CAS

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)

GWARANCJA 24 MC-E (LOGIN NA STRONIE AŻ 36MC-Y) Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CSV-26 Urządzenie CSV-26 jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide. Metoda Sous Vide polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów, zapakowanych próżniowo w hermetycznie zamkniętych woreczkach. Proces obróbki termicznej przebiega w kąpieli wodnej o obniżonej w stosunku do tradycyjnego gotowania temperaturze, indywidualnie dobranej do rodzaju przygotowywanego produktu. Metoda gotowania Sous Vide gwarantuje, że przygotowane tą

5 999,00 zł netto

4 795,00 zł netto

5 897,85 zł brutto

Do koszyka

porównaj

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.056 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl