Urządzenia do sous vide służą do przygotowywania potraw w oparciu o innowacyjną technikę obróbki termicznej. Jest to metoda próżniowa, opierająca się na długim gotowaniu potraw w szczelnie zamkniętych workach próżniowych, w niskich temperaturach. Dzięki tej nowoczesnej metodzie, smak i jakość potraw są szczególne i wyjątkowe. Technika chętnie wykorzystywana przez szefów kuchni o światowej renomie

rozwiń

Sortowanie:
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST

STALGAST

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST

Podstawową zaletą gotowania sous vide jest mniejsza redukcja produktu wyjściowego (około 10% ) niż podczas gotowania tradycyjnego ( około 20 % ). Poprzez próżniowe zapakowanie surowców możemy wydłużyć okres ich przydatności do spożycia. Dzięki ochronnemu opakowaniu, surowiec jest bardziej chroniony przed powietrzem i innymi negatywnymi czynnikami co uniemożliwia rozwój bakterii tlenowych. Jeśli natomiast chodzi o smak potraw to jest on bardziej wyjątkowy i delikatny a ich struktura pozostaje nienaruszona. Co więcej, technika ta sprzyja zachowaniu witamin i mikroelementów, i nie wymaga tak wielu przypraw i ziół jak przy tradycyjnym gotowaniu. Wynika to z faktu, że naturalne soki są zatrzymywane w potrawach.  

1 275,00 zł netto

1 020,00 zł netto

1 254,60 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO

SODA PLUS

CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO

    Kompaktowy, przenośny cyrkulator zanurzeniowy Sous Vide. Wykonany z solidnej stali nierdzewnej, posiada czytelny wyświetlacz LCD, alarm detekcji niskiego poziomu wody, precyzyjna kontrole temperatury oraz timer 0-99 godz. Urzadzenie można zainstalować do prawie kazdego pojemnika lub zbiornika, który ma zaokrąglone lub płaskie krawędzie. Idealny do gotowania potraw w kąpieli wodnej z obiegiem wody przy dokładnie kontrolowanej temperaturze.     - czytelny wyświetlacz LCD - regulacja temperatury co 0,1 °C - wmontowana pompka umozliwia równomierna cyrku

1 737,00 zł netto

1 650,15 zł netto

2 029,68 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Cyrkulator bemarowy sous-vide Caterina urządzenie do gotowania w niskich temperaturach P 0.7 kW

STALGAST

Cyrkulator bemarowy sous-vide Caterina urządzenie do gotowania w niskich temperaturach P 0.7 kW

12 miesięcy gwarancji   Opis produktu: ustawienia temperatury i dokładność wyświetlanej wartości 0.1°C / 0.1°F zakres ustawienia czasu pracy 00:01 - 99:59 zakres ustawień temperatury 5°C - 95°C / 41°F - 203°F wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wody cyfrowy panel sterowania pokrywa z uszczelką kran spustowy do opróżniania wody duża pojemność dostosowana do potrzeb profesjonalnych kuchni gastronomicznych Temperatura max. : 99 °C Zasilanie : prąd Napięcie - U : 230 V Szerokość - W : 620 mm Głębokość - D : 360 mm Wysokość - H : 300 mm Wag

1 880,00 zł netto

1 504,00 zł netto

1 849,92 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI

HENDI

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI

    Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej

1 829,00 zł netto

1 774,13 zł netto

2 182,18 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI

HENDI

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI

    Rewelacyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE marki Hendi. Prezentowany model powinien znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Urządzenie Sous Vide pozwala na przygotowanie wybornych potraw o bogatym smaku i konsystencji, których nie da się osiągnąć innymi znanymi metodami. Żywność nie traci aromatu ani wartości odżywczych, zachowuje witaminy, naturalne soki i pozostaje delikatna i soczysta. Metoda sous vide to jeden z najbardziej wydajnych sposobów wykorzystania zalet gotowania w niskiej temperaturze. w ten sposób można przygotować mięso,ryby, warzywa, a nawet owoce – wystarczy tylko ustawić odpowiednią temperaturę, a resztą zajmie się urządzenie. Stała nis

1 389,00 zł netto

1 347,33 zł netto

1 657,22 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

PIEC DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH HENDI 230V

HENDI

PIEC DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH HENDI 230V

12 MIESIĘCY GWARANCJI   Rewelacyjny piec do gotowania w niskich temperaturach marki Hendi. Urządzenie powinno znaleźć się na wyposażeniu każdej kuchni, pozwala na przyrządzanie smacznego i zdrowego jedzenia. Cechy produktu: – Wykonany ze stali nierdzewnej – Do wolnego przygotowywania lub odgrzewania żywności za pomocą bardzo dokładnie ustawianego i kontrolowanego procesu – Z sondą temperatury, osobna regulacja ustawień sondy – Uchwyty na bokach – Łatwe do czyszczenia uszczelki drzwi – Komora pieca ogrzewana z 4 stron, równomierne rozprowadzanie ciepła w komorze – Oszczędność energii

5 499,00 zł netto

5 333,46 zł netto

6 560,16 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)

CAS

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)

GWARANCJA 24 MC-E (LOGIN NA STRONIE AŻ 36MC-Y) Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CSV-20 Urządzenie CSV-20 jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide. Metoda Sous Vide polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów, zapakowanych próżniowo w hermetycznie zamkniętych woreczkach. Proces obróbki termicznej przebiega w kąpieli wodnej o obniżonej w stosunku do tradycyjnego gotowania temperaturze, indywidualnie dobranej do rodzaju przygotowywanego produktu. Metoda gotowania Sous Vide gwarantuje, że przygotowane tą

2 532,00 zł netto

2 278,80 zł netto

2 802,92 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)

CAS

SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)

GWARANCJA 24 MC-E (LOGIN NA STRONIE AŻ 36MC-Y) Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach – Sous Vide CSV-26 Urządzenie CSV-26 jest przeznaczone do gotowania potraw metodą Sous Vide. Metoda Sous Vide polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów, zapakowanych próżniowo w hermetycznie zamkniętych woreczkach. Proces obróbki termicznej przebiega w kąpieli wodnej o obniżonej w stosunku do tradycyjnego gotowania temperaturze, indywidualnie dobranej do rodzaju przygotowywanego produktu. Metoda gotowania Sous Vide gwarantuje, że przygotowane tą

2 787,00 zł netto

2 508,30 zł netto

3 085,21 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.045 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl