Urządzenia do sous vide służą do przygotowywania potraw w oparciu o innowacyjną technikę obróbki termicznej. Jest to metoda próżniowa, opierająca się na długim gotowaniu potraw w szczelnie zamkniętych workach próżniowych, w niskich temperaturach. Dzięki tej nowoczesnej metodzie, smak i jakość potraw są szczególne i wyjątkowe. Technika chętnie wykorzystywana przez szefów kuchni o światowej renomie
![CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/8434-1_120x120.jpg)
STALGAST
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST
![CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/10020-1_120x120.jpg)
SODA PLUS
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS VIDE COOK PRO
![Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE 56L 230 V moc 2000W 137x215x(H)361 mm](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/30286-1_120x120.jpg)
HENDI
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE 56L 230 V moc 2000W 137x215x(H)361 mm
![SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/8169-1_120x120.jpg)
HENDI
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI
![Cyrkulator bemarowy sous-vide Caterina urządzenie do gotowania w niskich temperaturach P 0.7 kW](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/13771-1_120x120.jpg)
STALGAST
Cyrkulator bemarowy sous-vide Caterina urządzenie do gotowania w niskich temperaturach P 0.7 kW
![SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/9846-1_120x120.jpg)
HENDI
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI
![Piec do gotowania w niskich temperaturach, HENDI, 230V/1200W, 495x690x(H)413mm](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/14154-1_120x120.jpg)
HENDI
Piec do gotowania w niskich temperaturach, HENDI, 230V/1200W, 495x690x(H)413mm
![SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/12005-1_120x120.jpg)
CAS
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)
![SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/12006-1_120x120.jpg)
CAS
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)
![Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 5 Sammic 30 l lub GN 1/1 (H) 200 mm](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/30283-1_120x120.jpg)
SAMMIC
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 5 Sammic 30 l lub GN 1/1 (H) 200 mm
![Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 7 Sammic 2 kW 124x140x360 mm](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/30284-1_120x120.jpg)
SAMMIC
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 7 Sammic 2 kW 124x140x360 mm
![Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 9 Sammic 2 kW 124x140x360 mm](https://www.lodo.pl/sklep/produkty/30285-1_120x120.jpg)
SAMMIC