Kategorie

Najnowszy blog

Kuchnie gastronomiczne – porównanie piekarników elektrycznych i gazowych

2025-09-16

Dobór odpowiedniego sprzętu w kuchni gastronomicznej wpływa na efektywność pracy, jak i smak serwowanych dań. Kuchnia elektryczna lub gazowa to absolutnie podstawowy sprzęt stosowany w profesjonalnych kuchniach. Warto więc zastanowić się nad tym, kiedy lepszym wyborem będą kuchnie elektryczne wolnostojące, czy może kuchnie gazowe wolnostojące. Wybór należy oprzeć na rodzaju serwowanych dań, dostępnych źródłach zasilania i zasadach bezpieczeństwa.

Kaszotto z Grzybami Leśnymi

2025-09-25

Szybkie danie jednogarnkowe dla całej rodziny? Kaszotto będzie idealnym rozwiązaniem.

Termosy gastronomiczne w cateringu – co warto o nich wiedzieć?

2025-08-27

Termosy transportowe cieszą się dużym zainteresowaniem przez cały rok. Choć większy ruch w ich sprzedaży zauważalny jest jesienią i zimą, nie są to produkty używane wyłącznie w chłodne dni. Sprawdzają się niezależnie od pory roku — utrzymują temperaturę zarówno gorących, jak i zimnych potraw czy napojów.

Lato i lód w roli głównej – wybierz kostkarkę Fagor chłodzoną powietrzem

2025-08-14

Lato to czas, kiedy królują orzeźwiające napoje i kolorowe drinki z lodem. Niezależnie od tego, czy prowadzisz bar, kawiarnię, czy restaurację – nie obejdziesz się bez niezawodnego źródła lodu. W tym bezbłędnie pomoże kostkarka Fagor.

Pomysł na lekki, sezonowy obiad – Pieczony łosoś z zielonymi szparagami i masłem

2025-06-04

Sezon na szparagi — krótki, ale wyjątkowy

Copyright 2015-2025 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.005 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl