Kategorie
Najnowszy blog
2025-09-16
Dobór odpowiedniego sprzętu w kuchni gastronomicznej wpływa na efektywność pracy, jak i smak serwowanych dań. Kuchnia elektryczna lub gazowa to absolutnie podstawowy sprzęt stosowany w profesjonalnych kuchniach. Warto więc zastanowić się nad tym, kiedy lepszym wyborem będą kuchnie elektryczne wolnostojące, czy może kuchnie gazowe wolnostojące. Wybór należy oprzeć na rodzaju serwowanych dań, dostępnych źródłach zasilania i zasadach bezpieczeństwa.
2025-08-27
Termosy transportowe cieszą się dużym zainteresowaniem przez cały rok. Choć większy ruch w ich sprzedaży zauważalny jest jesienią i zimą, nie są to produkty używane wyłącznie w chłodne dni. Sprawdzają się niezależnie od pory roku — utrzymują temperaturę zarówno gorących, jak i zimnych potraw czy napojów.
Copyright 2015-2025 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone
Czas generowania: 0.005 sek
Projekt: www.8k.com.pl
Wykonanie: www.kotnis.pl




