Kategorie
Najnowszy blog
2021-01-07
Zamknięcie lokali gastronomicznych to wielki cios dla restauratorów i całej branży gastro. Zyski spadły, a trzeba dalej funkcjonować. Zamiast narzekać, raczej postaraj się dostosować do obecnej sytuacji. Na rynku przetrwają najbardziej kreatywni, zdeterminowani i odważni, ci, którzy podejmą nowe działania. Pandemia jest trudną próbą, z której możesz jednak wyjść zwycięsko i z nowymi umiejętnościami.
2020-10-14
Smaczne danie nie będzie miało tych samych walorów, co zaraz po ugotowaniu, jeśli przy jego przewożeniu nie zostaną zachowane ważne zasady. Firmy cateringowe, szpitale i różne inne placówki, które przewożą obiady, muszą zapewnić im świeżość. W tym celu używają wysokiej jakości termosów transportowych i pojemników termoizolacyjnych.
2020-09-14
W większości restauracji serwuje się alkohol, dlatego dobrej jakości szkło w lokalu gastronomicznym jest niezastąpione. Wyśmienite trunki przyciągają gości, co przekłada się na większe zyski. Klienci są zadowoleni, jeśli mają do wyboru wiele różnych alkoholi, cenią sobie także to, jak są one podawane. Z tego względu należy zaopatrzyć się w kieliszki do różnych rodzajów trunków.
2020-08-31
Kebab należy do najchętniej jadanych potraw na mieście. Ludzie po pracy albo w czasie wolnym, chcą zjeść gdzieś szybko i smacznie. Pieczywo wypełnione po brzegi mięsem, warzywami oraz sosem zaspokoi największy głód. Lokal serwujący dobrej jakości, pyszne jedzenie może liczyć na stałych klientów i przyzwoite zyski.
Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone
Czas generowania: 0.002 sek
Projekt: www.8k.com.pl
Wykonanie: www.kotnis.pl