Sortowanie:
Nóż japoński

HENDI

Nóż japoński "SASHIMI" 210 mm

    Opis produktu   Profesjonalny nóż Japoński "Sashimi" doskonały do krojenia ryb na cienkie plastry, doskonale sprawdza się również podczas przygotowywania suchi. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. - Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką - Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 - Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów - Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze - Nie można myć w zmywarkach   

129,00 zł netto

122,55 zł netto

150,74 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Nóż japoński

HENDI

Nóż japoński "SASHIMI" 240 mm

    Opis produktu   Profesjonalny nóż Japoński "Sashimi" doskonały do krojenia ryb na cienkie plastry, doskonale sprawdza się również podczas przygotowywania suchi. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. - Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką - Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 - Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów - Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze - Nie można myć w zmywarkach   

139,00 zł netto

132,05 zł netto

162,42 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Nóż japoński

HENDI

Nóż japoński "NAKIRI" 180

Opis produktu Profesjonalny nóż Japoński "Nakiri" doskonały do szatkowania, warzyw, ziół oraz owoców. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. - Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką - Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 - Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów - Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze - Nie można myć w zmywarkach   

129,00 zł netto

122,55 zł netto

150,74 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Nóż japoński

HENDI

Nóż japoński "SANTOKU" 165

  Opis produktu Profesjonalny nóż Japoński "Santoku" doskonały do krojenia mięsa, warzyw, ziół oraz dużych owoców. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. - Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką - Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 - Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów - Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze - Nie można myć w zmywarkach  

79,00 zł netto

75,05 zł netto

92,31 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Nowość
Nóż japoński Deba | HENDI | (L)275 mm

HENDI

Nóż japoński Deba | HENDI | (L)275 mm

Opis: Nóż japoński Deba firmy HENDI to tradycyjny nóż używany przez szefów do przygotowania całej ryby – od oczyszczania, po porcjowanie Jego grubość sprawia, że jest idealny do filetowania ryb, przecinania rybich kręgosłupów, usuwania chrząstek płetw, czy cięcia na plastry delikatnych owoców morza Nóż Deba może być również stosowany do przygotowywania drobiu lub innego rodzaju mięsa z niewielkimi kośćmi i ścięgnami Ostrzony jednostronnie Klinga zwężająca się ku dołowi.Idealna do filetowania i krojenia drobiu, ryb, owoców morza, a ta

129,00 zł netto

122,55 zł netto

150,74 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Nowość
Nóż japoński Sashimi  HENDI (L)405 mm

HENDI

Nóż japoński Sashimi HENDI (L)405 mm

Opis: Wyprodukowane w Japonii – tradycyjny japoński design Wszystkie noże z tej linii tworzą kompletny zestaw do tradycyjnego przygotowywania sushi Ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej SUS 420J2 Rękojeść wykonana z drewna topolowego Twardość ostrza: ok 53 HRC Nie nadają się do mycia w zmywarceNóż japoński Sashimi firmy HENDI jest idealnym wyborem do krojenia filetów rybnych na sashimi i sushi Jego wąska klinga jest równie

179,00 zł netto

170,05 zł netto

209,16 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.406 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl