Nóż japoński

HENDI

Nóż japoński "SASHIMI" 210 mm

    Opis produktu   Profesjonalny nóż Japoński "Sashimi" doskonały do krojenia ryb na cienkie plastry, doskonale sprawdza się również podczas przygotowywania suchi. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. - Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką - Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 - Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów - Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze - Nie można myć w zmywarkach   

119,00 zł netto

89,00 zł netto

109,47 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Nóż japoński

HENDI

Nóż japoński "SASHIMI" 240 mm

    Opis produktu   Profesjonalny nóż Japoński "Sashimi" doskonały do krojenia ryb na cienkie plastry, doskonale sprawdza się również podczas przygotowywania suchi. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. - Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką - Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 - Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów - Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze - Nie można myć w zmywarkach   

129,00 zł netto

99,00 zł netto

121,77 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Nóż japoński

HENDI

Nóż japoński "NAKIRI" 180

Opis produktu Profesjonalny nóż Japoński "Nakiri" doskonały do szatkowania, warzyw, ziół oraz owoców. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. - Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką - Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 - Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów - Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze - Nie można myć w zmywarkach   

129,00 zł netto

99,00 zł netto

121,77 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Nóż japoński

HENDI

Nóż japoński "SANTOKU" 165

  Opis produktu Profesjonalny nóż Japoński "Santoku" doskonały do krojenia mięsa, warzyw, ziół oraz dużych owoców. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością, a ich uniwersalność sprawia, że rekomendowane są dla profesjonalistów oraz do użytku domowego. - Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką - Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15 - Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów - Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze - Nie można myć w zmywarkach  

89,00 zł netto

75,00 zł netto

92,25 zł brutto

Do koszyka

Porównaj produkty porównaj

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.037 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl