
Wałkowarka | wałkownica do ciasta ciężkiego Omega310/2 Linia premium | 0,25 kW | 755x405x525 mm |
Opis: urządzenia przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi różny kształt ciasta, zależny od romieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne) znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciasto nie zmienia swoich właściwości (powłoka zapobiegająca przywieraniu ciasta do wałków) regulacja grubości ciasta na każdym z wałków w zakresie 0-4mm pedał elektryczny usprawniający pracę w standardzie Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 755x405x525 ilość wałków: 1 kształt ciasta: prostokątny waga ciasta: 80-210 średni

Wałkowarka | wałkownica do ciasta SNG30
Opis: urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, tortille itp., wałek do ugniatania ciasta i lej wrzutowy ciasta z tworzywa sztucznego, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, korpus w całości wykonany ze stali nierdzewnej, wałki wykonane z materiału, który nie przywiera do ciasta, cicha praca bez wibracji, podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, niskie zużycie energii, łatwe użytkowanie i czyszczenie, regulacja grubości ciasta w zakresie 0-4 mm. Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 410x300x370 ilość wałków: 1 kształt ciasta: prostokątny waga ciasta: 100-210 średnica ciasta [mm]:160-290 średnica wałka

Wałkowarka | wałkownica do ciasta SNG40
Opis: urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, tortille itp., wałek do ugniatania ciasta i lej wrzutowy ciasta z tworzywa sztucznego, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, korpus w całości wykonany ze stali nierdzewnej, wałki wykonane z materiału, który nie przywiera do ciasta, cicha praca bez wibracji, podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, niskie zużycie energii, łatwe użytkowanie i czyszczenie, regulacja grubości ciasta w zakresie 0-4 mm. Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 520x300x370 ilość wałków: 1 kształt ciasta: prostokątny waga ciasta: 100-300 średnica ciasta [mm]:260-400 średnica wałka

Wałkowarka | wałkownica do ciasta SMR30
Opis: urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, tortille itp., wałek do ugniatania ciasta i lej wrzutowy ciasta z tworzywa sztucznego, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, korpus w całości wykonany ze stali nierdzewnej, wałki wykonane z materiału, który nie przywiera do ciasta, cicha praca bez wibracji, podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, niskie zużycie energii, łatwe użytkowanie i czyszczenie, regulacja grubości ciasta w zakresie 0-4 mm. Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 410x380x550 ilość wałków: 2 kształt ciasta: okrągły waga ciasta: 100-210 średnica ciasta [mm]:160-290 moc [kW]:0,37

Wałkowarka | wałkownica do ciasta SMR40
Opis: urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, tortille itp., wałek do ugniatania ciasta i lej wrzutowy ciasta z tworzywa sztucznego, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, korpus w całości wykonany ze stali nierdzewnej, wałki wykonane z materiału, który nie przywiera do ciasta, cicha praca bez wibracji, podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, niskie zużycie energii, łatwe użytkowanie i czyszczenie, regulacja grubości ciasta w zakresie 0-4 mm. Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 510x410x660 ilość wałków: 2 kształt ciasta: okrągły waga ciasta: 100-350 średnica ciasta [mm]: 260-400 moc [kW]

Wałkowarka | wałkownica do ciasta ciężkiego Omega310/1 | Linia premium
Opis: urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, różny kształt ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne), podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciastonie zmienia swoich właściwości (powłoka zapobiegająca przywieraniu ciastado wałków), regulacja grubości ciasta na każdym z wałków w zakresie 0-4mm, pedał elektryczny usprawniający pracę w standardzie. Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 480x335x430 ilość wałków: 1 kształt ciasta: prostokątny waga ciasta: 80

Wałkowarka | wałkownica do ciasta ciężkiego Omega500/1 | Linia premium
Opis: urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, różny kształt ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne), podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciastonie zmienia swoich właściwości (powłoka zapobiegająca przywieraniu ciastado wałków), regulacja grubości ciasta na każdym z wałków w zakresie 0-4mm, pedał elektryczny usprawniający pracę w standardzie. Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 650x345x430 ilość wałków: 1 kształt ciasta: prostokątny waga ciasta: 21

Wałkowarka | wałkownica do ciasta ciężkiego Sigma310 | Linia premium
Opis: urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, różny kształt ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne), podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciasto nie zmienia swoich właściwości (powłoka zapobiegająca przywieraniu ciasta do wałków), regulacja grubości ciasta na każdym z wałków w zakresie 0-4mm, pedał elektryczny usprawniający pracę w standardzie. Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 475x375x660 ilość wałków: 2 kształt ciasta: okrągły waga ciasta: 80-210

Wałkowarka | wałkownica do ciasta ciężkiego Sigma420 | Linia premium
Opis: urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, różny kształt ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne), podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciasto nie zmienia swoich właściwości (powłoka zapobiegająca przywieraniu ciasta do wałków), regulacja grubości ciasta na każdym z wałków w zakresie 0-4mm, pedał elektryczny usprawniający pracę w standardzie. Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 585x435x790 ilość wałków: 2 kształt ciasta: okrągły waga ciasta: 210-700

Wałkowarka | wałkownica do ciasta ciężkiego Sigma420RP | Linia premium
Opis: urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, różny kształt ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne), podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciasto nie zmienia swoich właściwości (powłoka zapobiegająca przywieraniu ciasta do wałków), regulacja grubości ciasta na każdym z wałków w zakresie 0-4mm, pedał elektryczny usprawniający pracę w standardzie. Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 585x435x715 ilość wałków: 2 kształt ciasta: prostokatny waga ciasta: 220-900

Wałkowarka | wałkownica do ciasta ciężkiego Sigma500RP | Linia premium
Opis: urządzenie przeznaczone do formowania ciasta ciężkiego na pizze, pieczywo oraz pierogi, znaczne ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, obudowa w całości wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, różny kształt ciasta, zależny od rozmieszczenia wałków (placki okrągłe lub prostokątne), podczas wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, dzięki czemu ciasto nie zmienia swoich właściwości (powłoka zapobiegająca przywieraniu ciasta do wałków), regulacja grubości ciasta na każdym z wałków w zakresie 0-4mm, pedał elektryczny usprawniający pracę w standardzie. Parametry techniczne: wymiary zewnętrzne: 665x435x715 ilość wałków: 2 kształt ciasta: prostokatny waga ciasta: 220-900