Urządzenia do sous vide służą do przygotowywania potraw w oparciu o innowacyjną technikę obróbki termicznej. Jest to metoda próżniowa, opierająca się na długim gotowaniu potraw w szczelnie zamkniętych workach próżniowych, w niskich temperaturach. Dzięki tej nowoczesnej metodzie, smak i jakość potraw są szczególne i wyjątkowe. Technika chętnie wykorzystywana przez szefów kuchni o światowej renomie

STALGAST
CYRKULATOR DO GOTOWANIA SOUS-VIDE 1,4kw STALGAST

HENDI
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide HENDI MASTERVIDE 56L 230 V moc 2000W 137x215x(H)361 mm

HENDI
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 1/1 HENDI

STALGAST
Cyrkulator bemarowy sous-vide Caterina urządzenie do gotowania w niskich temperaturach P 0.7 kW

HENDI
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH GN 2/3 HENDI

HENDI
Piec do gotowania w niskich temperaturach, HENDI, 230V/1200W, 495x690x(H)413mm

CAS
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-20 (20L.)

CAS
SOUS-VIDE URZĄDZENIE DO GOTOWANIA W NISKICH TEMPERATURACH CAS CSV-26 (26L.)

SAMMIC
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 5 Sammic 30 l lub GN 1/1 (H) 200 mm

SAMMIC
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous vide SmartVide 7 Sammic 2 kW 124x140x360 mm

SAMMIC