MAGA

Nr kat. 23P665

KOTLECIARKA - PRASA DO MIĘSA Z PODSTAWĄ ( Rozbije Mięsa Drobiowe, Wieprzowe, Wołowe) BECK CLIP SYSTEMS

Cena katalogowa: 25 850,00 zł netto

Oszczędzasz 1 034,00 zł netto

Cena z rabatem: 24 816,00 zł netto

Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 29 335,51 zł brutto

30 523,68 zł brutto

Negocjuj cenę

Kotleciarka w rewelacyjny sposób przyśpieszy Twoją pracę!

 
 
 Prasa do mięs została wyróżniona Złotym Medalem Międzynarodowych Targów Poznańskich.
 
 
 
Kotleciarka to urządzenie służące do rozgniatania kawałków mięsa na plastry o jednakowej grubości w zależności od zapotrzebowania. Prasa do mięs w rewelacyjny sposób przyspiesza i ułatwia monotonny i uciążliwy proces rozbijania mięsa na plastry.

W doskonały sposób sprawdza się podczas przygotowania mięs do sprzedaży w marketach i dużych stoiskach mięsnych, pozwalając na wzbogacenie asortymentu oferowanych wyrobów mięsnych w postaci:

  • mięsa wołowego rozbitego na zrazy zawijane, bitki wołowe, befsztyk,
  • mięsa wieprzowego rozbitego na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe zawijane, steki, sznycle,
  • mięsa drobiowego rozbitego na Kotlet de Volaille i inne
  • przyprawionych porcji grillowych sporządzonych z różnych mięs rozduszonych na optymalne grubości.

Wszystkie te wyroby można pakować na tackach foliowanych w zestawach rodzinnych po 3,4 i więcej porcji.

 

Niezastąpione jest w zakładach gastronomicznych podczas produkcji znakomitej większości dań z mięs wołowych, wieprzowych i drobiowych. Wydajność naszej kotleciarki pozwala na przygotowanie bardzo dużej ilości porcji

  • – w zależności od sprawności obsługi
  • – ok. 800 kawałków mięsa w ciągu godziny!

 Kotleciarka pozwala na zachowanie wagi i świeżości zgniatanego mięsa, a kruchość i soczystość uzyskanych porcji mięs jest niepodważalna! Możliwość płynnej regulacji grubości zgniatanego mięsa w zakresie 0,5 do 30 mm gwarantuje nieograniczone możliwości stosowania do produkcji różnych potraw.

Kotlety, zrazy, sznycle, rolady, steki nie są już żadnym problemem!

 

  • Zastosowane półautomatyczne sterowanie pracą urządzenia
  • Rozgraniczenie przestrzeni roboczej, stanowiącej strefę niebezpieczną dla zdrowia osób obsługujących od przestrzeni operacyjnej, gdzie następują czynności przygotowawcze do procesu rozbijania mięsa.
  • Wprowadzenie zmian konstrukcyjnych przyśpieszających pracę urządzenia w odniesieniu do pojedynczego cyklu o około 45% co ma zdecydowany wpływ na zużycie energii elektrycznej
  • Zmniejszenie ilości i czasu kolejnych czynności niezbędnych do wykonania pełnego cyklu pracy urządzenia
 
12 miesięcy gwarancji producenta - PRODUKT ORYGINALNY POLSKI
 

Parametry kotleciarki:

 

- średnica talerza  300 mm
 
- moc silnika 1,5kW
 
- napięcie  400V
 
- wymiary  600x450x700 mm ( 90cm wysokość pracy tacy na podstawie)
 
- ciężar netto 100 kg
 
 
W CENIE PRASY DO MIĘSA ZNAJDUJE SIĘ ORYGINALNA PODSTAWA ORAZ PROFESJONALNE SZKOLENIE POSPRZEDAŻOWE.
 
 
 

Koniecznie zobacz film:

YoTube
YoTube

Copyright 2015 LODO. Wszelkie prawa zastrzeżone

Czas generowania: 0.04 sek

Projekt: www.8k.com.pl

Wykonanie: www.kotnis.pl